Alexandra Muresan freelancer web designer

Hello, sunt Alexandra Mureșan, web designer, freelancer

Web designul este activitatea mea principală de când am început să lucrez, adică din 2008 încoace, și continui să o fac cu entuziasm și pasiune. Am mai lucrat în domenii conexe: grafic design și front-end development – tot un fel de web design.

Am ca hobby-uri origami și hand-made, fotografia, cititul și călătoritul, în special mersul la munte și în natură.

UI/UX și Communication Design

Sunt absolventă de Arte, Foto-Video-Procesare Computerizată a imaginii și am un master în Interactive Multimedia. Ca tool-uri de design folosesc Divi, Photoshop, Figma și InDesign.

Scopul meu este să fac un design special adaptat brandului și nevoilor tale, care să fie unic dar să se și integreze în trendurile actuale și sa fie memorat și iubit de publicul tău. Nu duc lipsă de creativitate și îmi place să mă joc și sa experimentez dar nu uit niciodată scopul care trebuie urmărit.

Tech Stack

Realizez site-uri WordPress de peste 10 ani, perioada în care am lucrat pe proiecte variate unde am acumulat experiență și am trecut prin diverse tehnici: de la teme custom făcute de la zero, în HTML/CSS/JS/jQuery/PHP, la ACF, responsive webdesign, optimizări de viteză, chiar și React, Gutenberg blocks și accesibilitate. Sunt certificată atât în front-end (HTML/CSS/JS/React) cât și în back-end (PHP/WordPress). Cunosc bunele practici pentru SEO on-site.

Ca freelancer, lucrez în mod special (dar nu exclusiv) cu tema Divi – un theme/page builder dintre cele mai versatile și mai optimizate de pe piață de la ora actuală. Am licență cu lifetime updates pe care o pot folosi în proiectele Dvs.